آرژنین یکی از شناخته شده ترین آمینواسیدهای غیر ضرروی بدن است. این آمینواسید به طور طبیعی در بدن ساخته می شود اما خوردن غذاهایی نظر گوشت قرمز، ماهی و شیک های پروتئین باعث دریافت هرچه بیشتر آن می شود. به عنوان مکمل می توانید آرژنین را در فرم پودر، قرص و کپسول مصرف کنید.
آرژنین به عنوان ماده پیشرو نیتریک اکسید در بدن فعالیت می کند. نیتریک اکسید ترکیب شیمیایی است که باعث گشاد شدن رگ ها می شود. نیتریک اکسید با بیشتر کردن حجم رگ ها و باز کردن سلول های خونی انتقال اکسیژن و مواد مغذی را با سرعت بالایی در سراسر بدن امکان پذیر می کند. مطالعات دیگر دانشمندان از تحریک سنتز پروتئین توسط آمینواسید آرژنین خبر می دهد. سنتز پروتئین باعث افزایش سایز، قدرت و مقاومت هر چه بیشتر عضلات بدن خواهد شد. بدنسازان خود بر این باورند که با مصرف ال آرژنین توانسته اند مدت بیشتری تمرین کرده و افزایش حجم بهتری داشته باشند. کاهش درد عضلانی بعد از تمرین از دیگر پیامدهای مصرف ال آرژنین در این گروه از ورزشکاران بود.
نیتریک اکسید با بالا بردن سرعت انتقال اکسیژن و مواد مغذی در سراسر بدن باعث جلوگیری از تنگی نفس و بهبود کیفیت تنفس و خون رسانی می شود. آرژنین همچنین از گذشته به عنوان درمانی بر آب مروارید، ناراحتی های کلیوی، معده، روده و کبد شناخته شده است. افزایش تولید نیتریک اکسید توسط آرژنین ریکاوری سریع ترعضلات بعد از تمرین و درد کمتر عضلانی را باعث شده است. خون رسانی سریع به عضلات تحت تمرین همچنین از فواید وجود هرچه بیشتر آین آمینواسید در بدن فرد است. بالا بردن آستانه تحمل فشار و بهبود عملکرد ورزشی بدنساز از دیگر مزایای ال آرژنین است که تحقیقات درباره آن همچنان در حال انجام است